Yhteistyö


Haluaako yrityksesi tukea seuramme toimintaa?

Olemme paketoineet yrityksiä varten neljä helppoa tapaa tukea seuramme toimintaa:

TSEMPPARIYRITYS

Yrityksesi logo on esillä seuramme nettisivuilla ja yrityksenne saa hyödyntää yhteistyötä omassa markkinointiviestinnässään. Tsemppariyrityksen kannatusmaksu alkaen 500 €/kausi.

JUNNUTSEMPPARI

Yrityksesi logo on esillä seuramme nettisivuilla ja yrityksenne saa hyödyntää yhteistyötä omassa markkinointiviestinnässään. Lisäksi yrityksenne logo tulee painettuna uusien kiekkokoululaisten treenipaitoihin. Junnutsempparin kannatusmaksu alkaen 1 000 €/kausi.

FANITTAJAYRITYS

Yrityksen logo on esillä seuramme nettisivuilla ja yrityksenne saa hyödyntää yhteistyötä omassa markkinointiviestinnässään. Lisäksi yrityksenne saa mainostaa Kiekko-Tiikereiden facebook- tai instagram-sivuilla kolme kertaa kauden aikana ja antaa Tiikeri-päivään jaettavaksi flyereita tai vaihtoehtoisesti toimittaa flagin tapahtumaan. Fanittajayrityksen kannatusmaksu 2 000 €/kausi.

TOSIFANI

Tosifani yllättää aina! Kerro meille oma ehdotuksesi yhteistyöstä. Vain taivas on rajana, kunhan yhteistyö tukee lasten ja nuorten urheiluharrastusta 🙂

Huomioithan, että mahdolliset tuotantokustannukset markkinointimateriaaleista tulevat yhteistyöyrityksen itsensä maksettavaksi.

Mikäli kiinnostuit seuran tukemisesta, ota yhteyttä tai kysy lisää!

markkinointi@kiekko-tiikerit.fi

Image