Jäävuorot


Jääaikaa useana iltana viikossa


Kotihallimme kaukalot Salmisaaren liikuntakeskuksen alimmassa kerroksessa täytyy iloisista harjoittelemaan ja pelaamaan tulevista tiikereistä joka ilta ja viikonloppuisin myös aamuisin. Olemme onnekkaita, sillä meillä on antaa joukkueille runsaasti jääaikaa.

Jäänjaot tehdään ammattitaidolla ja eri ikäryhmät ja joukkueiden toiveet huomioiden. Nuoremmat treenaavat arkisin aikaisemmilla vuoroilla, mutta niin, että vanhemmat ehtivät tarvittaessa kyyditsemään ja vanhemmat pelaajat myöhäisemmillä vuoroilla.

Halli mahdollistaa nuoren pelaajan omatoimisen harrastamisen, sillä Salmisaaressa jokaisella joukkueella on oma varustekoppi, jonne varusteet voi viedä kuivumaan treenien jälkeen. Lisäksi halli sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Jääaikaa myös Hernesaaressa

Hernesaaren Jääherneessä treenaavat seuran maalivahdit yhdessä seurayhteisön maalivahtivalmentaja Janne Laineen johdolla. Myös Mimmitiikerit harjoittelevat ja pelaavat täällä hallissa. Ja toisinaan hallissa nähdään enemmänkin seurayhteisön eri joukkueiden nuorimpia junioreita, kun he kokoontuvat pelaamaan keskenään pienpelejä.

Joukkueiden omat tapahtumat

Joukkuekohtaiset tapahtumat näet jokaisen joukkueen omien sivujen alta kohdasta Joukkueet. Mikäli joukkue ei ole julkaissut tapahtumia julkisesti, voit kysellä joukkueen tapahtumista ja jäävuoroista kyseisen joukkueen joukkueenjohtajalta. Yhteystiedot löytyvät sivustolta kohdasta Yhteistiedot/Joukkueenjohtajat