Helsingin Kiekko-Tiikerit käynnisti Tähtimerkkipolun

Helsingin Kiekko-Tiikerit käynnisti Tähtimerkkipolun

Tähtiseura Laatujärjestelmä – Suomalainen urheilu loistaa tähtiseurassa

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.

Helsingin Kiekko-Tiikereitten hallitus päätti kokouksessaan 11.9.2019 käynnistää toimenpiteet Tähtimerkin saavuttamiseksi lasten ja nuorten seuratoiminnan osa-alueella.

Vastuussa toimenpiteiden edistämisestä on seuran puheenjohtaja

Tähtimerkki on myös lupaus laadusta nykyisille ja uusille jäsenille, heidän lähipiirilleen ja tukijoille.

Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan. Entistä laajempi tuki mahdollistaa paitsi liikunnan säilymisen osana ihmisen eri elämänvaiheita, myös alustan kehittyä huippu-urheilijaksi.

Tähtiseura-verkkopalvelu

Tähtiseura-verkkopalvelussa urheiluseurat voivat tehdä omaa kehittämistyötään itsenäisesti ja vuorovaikutteisesti lajiliiton tai aluejärjestön seurakehittäjän kanssa. Palvelu on helppokäyttöinen, seuralle maksuton ja toimii myös mobiilisti. Sieltä löytyvät tarvittavat kehittämistehtävät ja työkalut. Palvelua käytetään myös Tähtimerkin auditointiprosessin osana.  Palvelu on avoin kaikille urheiluseuran kehittämisestä kiinnostuneille tahoille.

Lue lisää Tähtiseura laatujärjestelmästä Olympiakomitean sivuilta