Vanhempien koulutukset kaudella 2021-2022

M‍oikka!

Kausi onkin jo hyvässä vauhdissa, toivottavasti kotona on näkynyt iloisia kasvoja ja hikisiä päitä! Seurayhteisössämme toimitaan moniulotteisesti ja vanhempien koulutukset ovat tärkeä osa. Viime kaudella järjestimme Iiro Välimäen kanssa koulutuksen urheilijaksi kasvusta, johon osallistui etäyhteyksin ennätyslukema vanhempia. Jos et tähän koulutukseen osallistunut tai et ole katsonut nauhoitusta, niin voit sen katsoa tästä: https://www.youtube.com/watch?v=S5bXh1dlll4 . Tämän siivittämänä tällä kaudella järjestetään koulutuksia kaksin kappalein.

Koulutukset järjestetään lähtökohtaisesti etäyhteyksillä. Tapahtumia lähempänä ilmoitamme mahdollisuuksista ja ohjeistuksesta osallistua koulutuksiin livenä, noin viikkoa ennen tapahtumaa. Toivottavasti tälläkin kaudella osallistujia on mukana isosti. Tässä lyhyet kuvaukset koulutuksista sekä kouluttajista.

Vanhempi lapsen psyykkisen peruskunnon™ tukena

Koulutus järjestetään 3.11.2021 klo 18:00 – 20:00 etäyhteyksin ja jos mahdollista, niin livenä Kasavuoren auditoriossa. Kouluttajana toimii Nina Uusitalo. Nina on lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelevä neuropsykologi, työnohjaaja, kouluttaja, Aivotaidot -valmentaja, tietokirjailija, jääkiekkoäiti ja intohimoinen psykologian arkipäiväistäjä. Voit tutustua psyykkisen peruskunnon käsitteeseen ja Ninaan lisää Aivotaidot www-sivuilla: https://aivotaidot.fi/2020/03/17/nyt-testataan-psyykkista-peruskuntoa/.

Koulutuksessa käsitellään seuraavia aiheita:

Mitä on psyykkinen peruskunto?

Psyykkisen peruskunnon merkitys elämässä ja urheilussa

Vanhemman rooli urheilevan lapsen psyykkisen peruskunnon tukena: mitä ja miten
 

Kotikenttäetu

Koulutus pidetään 9.3.2022 klo 18:00-20:00 etäyhteyksin ja jos mahdollista, niin livenä Kasavuoren auditoriossa. Kouluttajana toimii Kari Helander. Kari tarjoaa urheiluperheiden vanhemmille konkreettisia vinkkejä, kuinka vahvistaa lapsen suoriutumista elämässä, ei ainoastaan urheilussa. Karin luennot pistävät vanhemmat pohtimaan omia arvojaan kasvattajina. Tutustu Kariin lisää Coach Kari www -sivuilla https://coachkari.fi/.

Koulutuksen aiheet:

Kuinka parhaiten tukea ja luoda positiivinen kokemus lasten ja nuorten urheilusta?

Kuinka keskustella urheiluperheissä?

Millaisen ”kotikenttäedun” sinun kotisi tarjoaa?

Seuraavaksi vain kalenterintäytettä kalenteriin!

Seurayhteisön henkilökunnan puolesta,
Patrik Johansson