Tiikerikiekkokoulu / Info

Saapuminen

Salmisaaren jäähalli sijaitsee Salmisaaren Liikuntakeskuksessa, osoitteessa Energiakatu 3. Liikuntakeskuksessa on kaksi kaukaloa, jotka sijaitsevat pohjakerroksessa (K2), samassa tasossa ulko-/pihaparkkipaikan kanssa.

Ilmoittautuminen

Ensimmäisellä kerralla jokaisen pelaajan tulee ilmoittautua Salmisaaren jäähallin ala-aulassa. Ilmoittautuminen alkaa 45 min ennen jäävuoron alkua. Paikalle on hyvä saapua ajoissa, jotta lapsi ehtii pukea rauhassa tarvittavat varusteet ylleen, ennen jäävuoron alkua.

Toiminta

Kiekkokoulussa pyrimme kehittämään erityisesti lasten luistelutaitoa erilaisten pelien ja leikkien avulla. Mikäli lapsesi ei joka kerta halua tai jaksa lähteä kiekkokouluun, älä missään tapauksessa painosta tai pakota häntä, sillä tämänkin harrastuksen tulee tapahtua lasten ehdoilla, ei aikuisten.

Tarkemmin kiekkokoulun tavoitteisiin ja linjauksiin voit tutustua Kiekko-Tiikereiden urheilutoiminnan linjauksesta, joka löytyy kohdasta VALMENNUS.

Vanhemmat voivat seurata kiekkokoulua kaukalon laidalta, tai halutessaan tulla apuohjaajaksi jäälle. Apuohjaajaksi tulevalla vanhemmalla tulee olla varusteina luistimet ja kypärä. Aikaisempaa kokemusta valmentamisesta tai jääkiekosta ei tarvitse olla. Tärkeintä on iloinen ja tsemppaava asenne sekä lasten rohkaiseminen ja kannustaminen.

Pelipassi ja vakuutus

Jokaisella kiekkokoululaisella tulee olla voimassa oleva pelipassi ja vakuutus ennen jäälle tuloa. Kiekkokoululaiselle riittää Seurapassi 1, joka kattaa luistelu -ja kiekkokoululaiset. Seurapassin hinta on 2 euroa ja se lunastetaan Olympiakomitean Suomisport-palvelun kautta. Pelipassi ostetaan Helsingin Kiekko-Tiikerit Ry -seuraan.

Jokainen vanhempi huolehtii, että omalla lapsella on riittävä vakuutusturva.

Hinta ja maksutiedot

Kiekkokoulun hinta kaudella 2020-2021 on 225 euroa ja se sisältää kiekkokoulun tapahtumat, valmennuksen ja harjoituspaidan.

MyClub toimii myös kiekkokoulun virallisena kalenterina ja viestintäkanavana.

Image Image