Johtokunta


Kiekko-Tiikereiden johtokunta koostuu tällä hetkellä viidestä jäsenestä, kahdesta varajäsenestä sekä johtokunta toimintaan osallistuvasta valmennuspäälliköstä.

Uusi johtokunta valittiin seuran kevätkokouksessa 2.5.2023. Seuran uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Miikka Hämäläinen ja muut varsinaiset jäsenet ovat Outi Hilakari, Janne Pesonen, Lari Salomaa, Ville Töytäri, Erno Kulmala, Rasmus Lehtonen sekä varajäsenä Patrik Johansson-Hongell.


10 visaista kysymystä seuraa pitkään luotsanneelle Ekille

Seuran aikaisempi puheenjohtaja Erkki Ripatti eli Eki on tuttu näky hallilla muulloinkin, kun oman jälkikasvun pelejä seuraamassa. Seuran toiminnassa hän on ollut aktiivisesti mukana vuodesta 2010. Kysyimme muutamia kiekkoiluun liittyviä kysymyksiä, joista piirtyykin hyvin käsitys miehen seurauskollisesta luonteesta. Ekin pelaajasuosikki on myös iloinen yllätys.

 1. Milloin olet luistellut ensi kertaa? 
  Noin vuonna 1965.

 2. Missä lapsena harrastit jääkiekkoa ja miten?
  Legendaarisella Kaisaniemen kentällä. Kaisaniemen puistolla on erityinen asema Suomen jääkiekkohistoriassa, joka sai alkunsa Siltasaaren ja Kaisaniemen välisellä lahdella. Jääpalloa pelattiin luonnonjäällä jo ennen Suomen itsenäistymistä. Nykymuotoisen jääkiekon saavuttua Suomeen peli siirtyi puistoon jäädytetylle kentälle. Suomen Luistinliitto otti jäähockeyn nimellä tunnetun lajin ohjelmaansa vuonna 1927, ja siitä lähtien Kaisaniemessä on pelattu jääkiekkoa säännöllisesti. Talvi- ja jatkosodan aikana puistossa pelattiin mestaruussarjaotteluita, välillä jopa pommituksia uhmaten.

 3. Olet ollut pitkään mukana Kiekko-Tiikereissä, mikä on muuttunut eniten?Tulin Tiikereiden toimintaan mukaan 2010. Tuohon aikaan oli enemmänkin joukkueita, jotka olivat mukana nimen "Tiikerit" alla voidakseen harrastaa jääkiekkoa. Nyt meillä on seura, joka vie eteenpäin jääkiekon harrastamista organisoidusti.

 4. Kiekko-Tiikerit on seurana pieni, mitä etuja näet tässä, entä haasteita? Totta on, että olemme vielä pieni seura, mutta Hifk:n yhteistyön kautta mahdollistamme yhteistyön ja pelaajapolun luomisen sekä laadukkaan jääkiekon harrastamisen huomattavasti edullisemmin, kuin mihin isot seurat pystyvät. Huomattavaa on, että meillä on vain yksi palkattu henkilö, valmennnuspäällikkö, muuten seura toimii edelleen vapaaehtoisvoimin.
 1. Oma suosikkiseurasi?
  HIFK

 2. Ketä pelaajia arvostat ja miksi?
  Kimmo Timonen. Kimmon koko ura, sitkeys, sinnikkyys ja työ, minkä hän on tehnyt "Kime 4 Kids" - hyväntekeväisyystyön kautta.
 1. Entä valmentajia?
  Seuramme oma valmentaja Jani Heikkonen. Hänen toimintaansa olen päässyt seuraamaan läheltä ja elämään hetkiä ja tapahtumia hänen kanssaan. Upea persoona, joka tuntee jääkiekon salat oman kiekkouransa kautta, jonka hän teki jenkkien yliopistosarjoissa. Hän osaa asettaa itsensä sekä pelaajan, että koko joukkueen asemaan.
 1. Tuleeko sinulle mieleen jotain kotimaista seuraa, joka on mielestäsi hoitanut junnutoiminnan esimerkillisesti ja johon suuntaan haluaisit Kiekko-Tiikereiden toiminnan menevän jatkossa?
  Ehkä vedän kotiinpäin, mutta HIFK junioritoiminnallaan on seura, jonka arvot ovat lähellä omiamme. 
 1. Mitä teet vapaa-ajallasi?
  Harrastan seuratoimintaa Tiikereissä, lisäksi olen harrastanut moottoripyöräilyä vuodesta 1979.
 1. Missä näet Tiikerileirinviiden vuoden kuluttua?
  Vahvana kasvattajaseurana, joka mahdollistaa jääkiekon harrastamisen laadukkaasti, mutta silti kustannustehokkaasti. Seurana, jonka toiminnassa näkyy "Tiikerisydän". Voimme antaa pelaajillemme siivet tavoitella unelmiaan, mutta myös juuret, joille on hyvä palata harrastamaan.

 

ImageImageImage